Om onlinetrainer 2017-04-26T16:10:33+00:00

OnlineTrainer.Dk er det simpleste og billigste koncept, der hjælper dig med at skabe de bedste resultater for dig, der vil tabe dig, blive slankere eller tage muskelmasse på.

OnlineTrainer.Dk tager udgangspunkt i dig og dine mål. Mange ønsker en kostplan til cut, en kostplan specialdesignet til at skabe vægttab for kvinder eller den træningsplan, der gør at du får den flotte fysik du altid har ønsket dig. Hos os er det hele muligt og du behøver KUN én partner.

Prisen for et medlemskab hos os, afspejler vores ønske om at hjælpe og vi skære ind til benet. Derfor kan vi målrette vores ekspertise langt billigere end andre. Vi arbejder konstant på at gøre vores service bedre og billigere for vores kunder.

På trods af simpliciteten, så er vores produkt 100% skræddersyet. Ønsker du ikke særlige produkter, har du særlige mål, så kigger vi på dit forhold. Hvor man oftest får en enkelt kostvejleders råd, så har vi et hold, der har hver vores ekspertise.

I stedet for at betale en enkelt gang for en kostplan, der så bør skiftes efter kort tid, så har vi hos OnlineTrainer.dk en abonnomens-service, som konstant tilpasser sig dine behov. Dog kan du altid stoppe abonnementet.